Plan for seminarerne
3 undervisnings dage fra kl. 9-16:
 
1. dag: Champagnes historie, om Champagne, fremstilling af Champagne, smagning.
2. dag: Høsten, de forskellige typer, anvendelse af de forskellige typer, smagning.
3. dag: Præsentation af de forskellige Champagne huse, servering af Champagne og hvordan åbner men en Champagne, mad og Champagne, 1,5 time valgfri eksamen.

Mere info hvis dette ønskes til Heine Egelund 40181817 eller heine@beverageacademy.dk
 

Eksamen
Uddannelsen afsluttes med en closed book (uden hjælpemidler), valgfri eksamen af 60 minutters varighed, hvor den studerende skal bestå en multiple choice eksamen bestående af 50 spørgsmål. Eksamenen kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå 'Pass'
 
85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
0-54% rigtig besvarelse: Fail unclassified
 

Master of Champagne
Tillægs pris 3.000,-DKr. (Vil blive afholdt over 1 dag hvor der kan blive samlet min. 6 deltager.)
Gennemgang af:

Eksamen til Master of Champagne
Kræver at man består den første prøve, samt en closed book (uden hjælpemidler) eksamen af 120 minutters varighed, hvor den studerende skal bestå en multiple choice eksamen bestående af 100 spørgsmål. Denne kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå 'Pass'. Samt analytisk blindsmagning af 2 Champagne samt mundtlig prøve, og praktisk prøve af 30 minutters varighed.
 
85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
0-54% rigtig besvarelse: Fail unclassified

Mere info hvis dette ønskes til Heine Egelund 40181817 eller heine@beverageacademy.dk
 

Undervisningsstedet
Seminarerne foregår på Hotel Hesselet i Nyborg.
Hotel Hesselet ligger i gåafstand fra banegården i Nyborg (ca. 10-15 min)
Og ellers er der gode muligheder for parkering i egen bil.
 
Der er mulighed for at overnatte på hotellet til en god pris.
 

Hotel Hesselet
Christianslundsvej 119
5800 Nyborg
Tlf. +45 6531 3029
Fax: +45 6531 2958
hotel@hesselet.dk