Plan for seminarerne
3 undervisnings dage fra kl. 9-16:
 
1. dag: Portvinens historie, om Dourodalen, fremstilling af portvin, smagning af port.
2. dag: Høsten, de forskellige typer, anvendelse af de forskellige typer, smagning af port.
3. dag: Præsentation/smagning af de forskellige Quintaer (portvinshuse), servering af portvin og hvordan åbner men en port, mad & port, 1,5 time eksamen.

Mere info hvis dette ønskes til Heine Egelund 40181817 eller heine@beverageacademy.dk
 

Eksamen
Uddannelsen afsluttes med en closed book (uden hjælpemidler) eksamen af 60 minutters varighed, hvor den studerende skal bestå en multiple choice eksamen bestående af 50 spørgsmål. Eksamenen kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå 'Pass'
 
85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
0-54% rigtig besvarelse: Fail unclassified
 

Eksamen til Master of Port
(Tillægs pris 1500 kr)  
Kræver at man består den første prøve, samt en closed book (uden hjælpemidler) eksamen af 120 minutters varighed, hvor den studerende skal bestå en multiple choice eksamen bestående af 100 spørgsmål. Denne kræver korrekt besvarelse på 55% for at opnå 'Pass'. Samt analytisk blindsmagning af 2 portvine samt mundtlig prøve, og praktisk prøve af 30 minutters varighed.
 
85-100% rigtig besvarelse: Pass with Distinction
70-84% rigtig besvarelse: Pass with Merit
55-69% rigtig besvarelse: Pass
0-54% rigtig besvarelse: Fail unclassified

Mere info hvis dette ønskes til Heine Egelund 40181817 eller heine@beverageacademy.dk
 

Undervisningsstedet
Seminarerne foregår på Hotel Hesselet i Nyborg.
Hotel Hesselet ligger i gåafstand fra banegården i Nyborg (ca. 10-15 min)
Og ellers er der gode muligheder for parkering i egen bil.
 
Der er mulighed for at overnatte på hotellet til en god pris.
 

Hotel Hesselet
Christianslundsvej 119
5800 Nyborg
Tlf. +45 6531 3029
Fax: +45 6531 2958
hotel@hesselet.dk