Indhold i seminarerne
 
1. Seminar – 26./27. januar 2020 – søndag & mandag
Frankrig
Tyskland
Østrig
 
2. Seminar – 8./9. marts 2020 – søndag & mandag
Sommelier i Restaurant/Vinbutik
Kaffe/te
Øl/Cider
 
3. Seminar – 26.*/27. april 2020 – søndag & mandag
Sommelier i Restaurant/Vinbutik
Cigar m.m.
Mad & Vin
Champagne
Finewine aften med mad & vin      (*god ide med overnatning)
 
4. Seminar – 17./18. mai – søndag & mandag
Italien
Den nye verden
 
5. Seminar – 14./15. juni 2020 – søndag & mandag
Spanien
Portugal
Øst Europa
Ungarn
Hedvin
Mousserende
 
6. Seminar – 23./24. august 2020 – søndag & mandag
Spiritus fra hele verden
Gennemgang af D.I.V
Oplysning om Eksamen
 
EKSAMEN – 4./5. oktober 2020 – søndag & mandag
Søndag 4. oktober
Kl. 09.00 til 15.00 – Skriftlig prøve
Kl. 15.30 til 17.00 – Mad & Vin sammensætning
 
Mandag 5. oktober
Kl. 9.00 til 12.00 – Blind smagning.
Kl. 13.00 til ??.?? – Praktisk i Restaurant
Kl. 18.00 – Overrækkelse af diplom og nål til de nye sommelier samt hygge med vin og snacks