|
Vores lærer
 |
|
Erik Nielsen
Hovedlærer Erik Nielsen har bred erfaring inden for øl-branchen, og er bl.a. øltjener, ølbryggre (eget bryggeri) og øldommer. |
|
|
|
|
|
.jpg) |
|
Heine Rene Egelund
Heine Rene Egelund er hovedlærer på uddannelsen, og har en lang baggrund som sommelier, tjener og kok. Der ud over blev han kåret som Nordens bedste tjener i både 2015 og 2016. |
|
|
|
|
|
 |
|
Jess Kildentoft
Jess er Master Sommelier, hvilket er branchens højeste niveau. |
|
|
|
|
|
 |
|
Kathrine Larsen
Kathrine er uddannet fra Hotel og Restaurantionsskolen i 2004 og efter flere års erfaring på københavnske 1 og 2 Michelin restauranter flyttede hun i 2007 til London. Her arbejdede hun først som assisterende chef sommelier og senere som chef sommelier på forskellige steder. I 2013 blev Kathrine den første danske Master Sommelier og i 2014 vandt hun ”UK Sommelier of the Year”. I 2015 besluttede Kathrine sig for at søge nye udfordringer og begyndte hos Enotria som er en af UK´s største og dynamiske vinhandler, Kathrine er også medlem af Dansk sommelier forening. |
|
|
|